:

Yrityssiivousta

Yrityssiivous · yrityssiivousta · yrityssiivoukset · yrityssiivouksia · Järvenpää

Hakuehdolla yrityssiivousta löytyi yhteensä 7 yritystä.

Meranti OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Siivouspalveluita

Puhtaus on taitolaji. Meranti on Oululainen puhtauspalvelualan tunnustettu ammattilainen. Osaava henkilökunta ja toimivat prosessit takaavat asiakkaillemme korkean laadun kustannustehokkaasti ja luotettavasti. Meillä on asennetta, joka näkyy. Luomme yli 80 osaajan voimin viihtyisiä ja terveellisiä työ- ja asuinympäristöjä laadukkailla puhdistusmenetelmillä. Palvelullamme edistämme puhtaampaa sisäilmaa ja tätä kautta ihmisten parempaa hyvinvointia.

Hakusana:yrityssiivous
Yhteystiedot: Hallintojohtaja, Anne Järvenpää
0400 686 652

 

Keradur Service Oy ESPOO

Kotisiivouksia, yrityssiivousta, erikoissiivousta

Keradur palvelee kattavasti alan eri tehtävissä erityisesti pääkaupunkiseudulla. Tavoitteenamme on luoda pitkäkestoinen asiakassuhde, mutta olemme joustavasti käytettävissä myös satunnaisiin siivousalan tehtäviin, kuten rakennusten loppusiivoukseen ja muuttojen yhteydessä tapahtuvaan kertaluonteiseen siivoukseen. Kauttamme hoituvat kätevästi myös lattioiden vahaukset, ikkunoiden pesut, kotisiivous, rappusiivous, porrassiivous sekä toimistosiivous.

Toimialue:Järvenpää
 
 

PrimaClean Oy - Siivousliike PrimaClean KERAVA

Suomen Yrittäjien jäsen

Siivouspalveluita

Olemme suomalainen yrityksille puhdistus- ja siivouspalveluita tarjoava vastuullinen, luotettava ja asiakaslähtöinen palveluntuottaja. Kauttamme saat sopimussiivoukset toimisto- ja tuotantotiloihin, kouluihin, virastoihin, taloyhtiöihin, logistiikkakeskuksiin ja julkisiin tiloihin. Teemme myös erikoispesuja. Palvelualueemme kattaa Keski-Uudenmaan kunnat (Järvenpää, Kerava ja Tuusula). Lisäksi palvelemme Sipoossa, Vantaalla ja Helsingissä, sekä mahdollisuuksien mukaan myös muualla Uudellamaalla.

Palvelu:yrityssiivousta
Toimialue:Järvenpää
 
 

PSK-Palvelut JÄRVENPÄÄ

Siivouspalveluita

Vankalla ammattitaidolla siivous- ja puhdistusalan palvelut yrityksille ja kotitalouksille. Myös koneellinen tekstiilikalusteiden puhdistus. Toiminta-alue Järvenpää ja Kerava sekä sopimuksesta myös muualla Uudellamaalla. Ota Yhteyttä ja kysy lisää monipuolisista palveluistamme.

Palvelu:yrityssiivous
Sijaintikunta:Järvenpää
 
 

Tmi SKN-Siivouspalvelut - Kotisiivous Helsinki, Vantaa, Espoo - Siivouspalvelu Helsinki, Vantaa, Esp HELSINKI

Siivousliike, siivouspalveluita

SKN-Siivouspalvelut tarjoaa luotettavaa ja laadukasta siivouspalvelua alueella Helsinki, Espoo ja Vantaa. Palveluihimme kuuluvat mm. Kotisiivous, toimistosiivous, muuttosiivous ja loppusiivous. Ota rohkeasti yhteyttä ja tilaa siivous ammattilaiselta Helsingissä, Espoossa tai Vantaalla

Palvelu:yrityssiivous
Toimialue:Järvenpää
 

Muuta hakua

Tuotteet ja palvelut Järvenpäästä:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Järvenpään Kaupunkioppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus