:

Sähkötöitä

Sähkötyö · sähkötyöt · sähkötöitä · Järvenpää

Hakuehdolla sähkötöitä löytyi yhteensä 51 yritystä. Tulokset 1—20:

Järvenpään Sähkö Oy JÄRVENPÄÄ

Sähkötöitä

Teemme asiantuntemuksella ja 60 vuoden kokemuksella sähköalan palvelut suunnittelusta toteutukseen niin yksityisille kuin yrityksillekin Uudenmaan ja pääkaupunkiseudun alueella. Myymälästämme löytyvät myös sähköasennustarvikkeet.

Sijaintikunta:Järvenpää
Palvelu:sähköurakointi
Yhteystiedot: Sähkötöiden- / Käytönjohtaja, Jarmo Lehtonen
041 451 8547

 
 

Sähkötalo-Asennus Oy - Sähkötalo JÄRVENPÄÄ

Sähkötarvikeliike, sähkötöitä

Sähkötalo on tunnettu luotettavana ja osaavana sähköurakoitsijana ja yhteistyökumppanina. Sähköistämme ammatillisesti vaativia uudis- ja saneerauskohteita. Vikapalvelumme korjaa ja kunnostaa erilaisia kiinteistö- ja teollisuuskohteita. Kuulumme sähköpätevyysluokkaan 1, eli olemme oikeutettuja tekemään kaikenlaisia sähköalan töitä. Meidät on valittu 2006 vuoden yrittäjäksi Järvenpäässä. Toimialuetta keskinen Uusimaa ja pääkaupunkiseutu.

Sijaintikunta:Järvenpää
 
 

Sähköasennus Kari Laine t:mi KERAVA

Sähkötöitä

Olemme sähköasennusyritys, joka tarjoaa sähkötyöt vankalla ammattitaidolla ja yli 30 vuoden kokemuksella pääsääntöisesti alueella: Kerava, Järvenpää, Tuusula, Sipoo. Monipuoliset sähköpalvelumme kattavat kaikki sähköalan työt aina asiantuntevasta suunnittelusta itse asentamiseen. Palvelemme pääsääntöisesti yrityksiä, huoltoyhtiöitä, taloyhtiöitä sekä yksityisiä kotitalouksia. Sähkötyöt teemme joko tunti tai urakkatyönä.

Hakusana:Järvenpää, sähköurakointi, sähköliike, sähköasennuksia Kerava, Sähköasennus, sähkötyöt, sähköasennukset
 
 

Sähköasennus Oikosulku & Murto KELLOKOSKI

Sähkötöitä

Sähköasennus Oikosulku & Murto tarjoaa laadukkaita sähkötyön palveluja Tuusulan, Vantaan ja Uudenmaan alueelle. Olemme tunnettuja nopeasta toimituksesta ja erinomaisesta palvelusta. Palvelemme asiakkaitamme 24h vuorokaudessa. Sähkövikapäivystys Uudenmaan alueella vastaa numerosta 040 565 3534.

Hakusana:sähköurakointi, sähköliike, sähköasennustöitä, sähköasennustyöt, sähkötyöt, sähköasennukset
 
 

Porvoon Sähkötekniikka KERKKOO

Sähkötöitä

Porvoon Sähkötekniikka palvelee asiakkaitaan pienistä vikakeikoista lähtien suurempiin asennuskokonaisuuksiin! Sähköasennuspalvelut luotettavasti ja ammattitaidolla! Palvelemme asiakkaitamme Helsingin, Espoon, Vantaan, Porvoon, Keravan ja Järvenpään alueella. SOITA MEILLE ja kysy lisää!

Palvelu:sähköliike, sähköurakointi, sähköasennus
Toimialue:Järvenpää
 
 

Jokelan sähköasennus JOKELA

Sähkötöitä, sähköurakointia, sähköteollisuutta, sähköasennusta

Yritys on vuonna 2000 perustettu perheyritys, jonka toiminta-ajatuksena on sähköpalvelujen tuottaminen asiakkaillemme. Jokelan sähköasennus toimii Uudenmaan aluella. Teemme rakennus-sähköistyksiä okt,rivi- paritalo, kerrostalo. Erikoisosaamisemme on teollisuuden kunnossapito, ennakkohuolto, vianhaku/korjaus, muutostyöt, konesiirrot, valaisinhuolto, kompensointihuolto/asennus.

Palvelu:sähkösaneeraus sähköurakointi kunnossapito
 
 

TähtiProjektit Oy KERAVA

Sähkötöitä

Sähkö- ja radonammattilainen palveluksessanne. Tarjoamme sähkötyöt kaiken kattavasti niin yksityisille pientaloihin kuin yrityksillekin. Ota rohkeasti yhteyttä!

Palvelu:Toimisto- ja liikekiinteistöjen sähkötyöt, Sähköasennus, Sähkötöitä, Sähkötyöt
Toimialue:Järvenpää
 
 

MAALAUSLIIKE HARRI TAIPALE T:MI NUPPULINNA

Maalaustöitä

Maalausliike Harri Taipale toimii Uudenmaan alueella. Yrityksemme ammattilaiset hallitsevat toimistojen ja toimitilojen muutostyöt vankalla ammattitaidolla. Toimitilojen muutostöiden lisäksi Maalausliike Harri Taipale tekee asiakkailleen muutkin remonttipalvelut aina tapetoinneista kylpyhuoneremontteihin. Asiakkaitamme ovat sekä yksityiset että yritykset, yhdistykset ja julkinen sektori. Työt teemme joko tuntiveloituksella tai urakkasopimuksella.

Sijaintikunta:Järvenpää
Hakusana:sähkötyöt
 
 

Sähköpalvelu Malmberg Oy VANTAA

Sähkötöitä, sähköurakointia, sähköasennusta, sähköhuoltoa

Sähköpalvelu Malmberg Oy on kiinteistöjen sähkökorjauksiin, -huoltoihin ja -kunnossapitotöihin erikoistunut yritys. Tarjoamme sähköalan palveluiden lisäksi myös remontit ja saneeraukset. Käytössämme on nykyaikaiset laitteet ja varusteet, ja huolto-automme sisältää varaston, josta löytyy yleisimmät tuotteet ja materiaalit. Tikkurilasta löydät uuden toimipisteemme. Palvelemme asiakkaitamme pääkaupunkiseudulla yli 10 vuoden kokemuksella

Palvelu:sähköurakointi taloyhtiöille, sähköurakointi rakennusliikkeille
Toimialue:Järvenpää
 
 

Uudenmaan Sähkö Oy JÄRVENPÄÄ

Sähkötöitä, sähköurakointia

Uudenmaan Sähkö Oy - Sähköistystä teollisuudelle, yksityisille ja edustuskohteisiin nopeasti 100 kilometrin säteellä Järvenpäästä. Palveluihimme kuuluu: sähköurakointi, vahvavirtatyöt, kameravalvonta, atk-verkot ja hälytyslaitteet. Suoritamme myös hälytyslaitteiden ja kameravalvontalaitteiden asennukset. Soita ja kysy lisää!

Sijaintikunta:Järvenpää
Palvelu:sähköasennus
 

Muuta hakua

Ammattilaiset Järvenpäästä:

Liikkeet ja toimipaikat Järvenpäästä:

Toimialat Järvenpäästä:

Tuotteet ja palvelut Järvenpäästä:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Järvenpään Kaupunkioppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus