:

Maalaustöitä

Maalaustyö · maalaustyöt · maalaustöitä · Järvenpää

Hakuehdolla maalaustöitä löytyi yhteensä 29 yritystä. Tulokset 1—20:

Plus Rakentajat SÄÄKSJÄRVI

Rakennusalan yritys

Plus Rakentajat ovat kokeneita ammattilaisia ja suorittavat laadukkaasti alusta loppuun kaikkien rakennusten kattoremontit, ulkoremontit ja sisäremontit sekä kaikkien pintojen maalaustyöt tarpeidenne mukaisesti mittatarkasti viimeisteltynä. Tarjoamme kattavat ja laadukkaat palvelut asiakkaan näkökulmaa korostaen: hoidamme koko projektin alusta loppuun ilman välikäsiä ja lasku tulee vasta kun kaikki on valmista.

Palvelu:maalaustyöt
Toimialue:Järvenpää
 
 

Pentti Mähönen Oy JÄRVENPÄÄ

Saneerauskorjausta

Julkisivu- ja maalaustöihin erikoistunut perheyritys. Saneeraustyöt ammattitaidolla Etelä-Suomeen yli 45 vuoden kokemuksella.

Sijaintikunta:Järvenpää
Palvelu:maalaustyöt
 
 

Teuvo Järvenpää Oy OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Maalaustöitä, julkisivutöitä, remonttipalveluita

Teuvo Järvenpää Oy - Julkisivutöiden ja maalausten asiantuntija 30v. kokemuksella. Teuvo Järvenpää Oy on Oulussa ja Pohjois-Pohjanmaalla toimiva erityisesti julkisivutöihin, maalauksiin ja muihin pintakorjauksiin erikoistunut yritys. Palveluihimme kuuluvat rakennuksen pintoihin sisällä ja ulkona liittyvät korjaukset, puhdistukset, maalaukset, rappaukset ja muut pinnoitukset. Palvelemme yksityisiä, julkista sektoria, rakennusliikkeitä, yrityksiä, asunto-osakeyhtiöitä ja isännöitsijätoimistoja.

 
 

Maalisoppi Oy JÄRVENPÄÄ

Maalausliike

Sisä- ja ulkomaalaukset laadukkaasti pääkaupunkiseudulla yksityisille ja yrityksille, urakkana tai päivähinnalla. Tasoitukset ja maalaukset sujuvat meiltä käden käänteessä, joten ota yhteyttä 0500-437115 ja pyydä tarjous!

Palvelu:maalaustyöt
Sijaintikunta:Järvenpää
 
 

Maalausliike HTM Oy JÄRVENPÄÄ

Maalaustöitä

Maalaustöitä sekä remontteja 40 vuoden ammattitaidolla ja osaamisella Uudenmaan alueella. Tarjoamme asiakkaillemme maksuttoman hinta-arvion. Soita ja kysy lisää

Sijaintikunta:Järvenpää
Palvelu:maalaustyöt
 
 

MAALAUSLIIKE HARRI TAIPALE T:MI NUPPULINNA

Maalaustöitä

Maalausliike Harri Taipale toimii Uudenmaan alueella. Yrityksemme ammattilaiset hallitsevat toimistojen ja toimitilojen muutostyöt vankalla ammattitaidolla. Toimitilojen muutostöiden lisäksi Maalausliike Harri Taipale tekee asiakkailleen muutkin remonttipalvelut aina tapetoinneista kylpyhuoneremontteihin. Asiakkaitamme ovat sekä yksityiset että yritykset, yhdistykset ja julkinen sektori. Työt teemme joko tuntiveloituksella tai urakkasopimuksella.

Hakusana:maalaustyöt
Sijaintikunta:Järvenpää
 
 

Maalaamo Paint Oy KELLOKOSKI

Maalaustöitä

Laadukasta pintakäsittelyä ja maalausta sinun toiveidesi mukaan! Maalaamo palvelee sekä yritys- että yksityisasiakkaita.

 
 

Oy Jerez Industries VANTAA

Rakennusliike

Rakennus- ja Laatoituspalvelu on vuonna 1997 perustettu suomalainen rakennusliike. Olemme erikoistuneet saneerausurakointiin, jota teemme pääasiassa yksityisasiakkaille ja taloyhtiöille Vantaalla, Helsingissä ja muualla pääkaupunkiseudulla. Tarjoamme joustavaa ja asiakaslähtöistä palvelua sekä laadukkaan lopputuloksen. Teemme erilaiset saneeraukset lattiasta kattoon.

Palvelu:Maalaustyöt
Toimialue:Järvenpää
 
 

Maalaus ja Saneeraus MATAVA HELSINKI

Maalaustöitä

Maalaustyöt ja remontit ammattitaidolla! Palvelen ammattitaidolla niin yksityisiä kotitalouksia kuin yrityksiä. Minulle on tärkeintä huomioida asiakkaan toiveet, pysyä aikataulussa sekä tehdä tarkkaa ja laadukasta työtä. Pyydä tarjous heti!

Palvelu:maalaustyöt
Toimialue:Järvenpää
 

Muuta hakua

Liikkeet ja toimipaikat Järvenpäästä:

Toimialat Järvenpäästä:

Tuotteet ja palvelut Järvenpäästä:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Järvenpään Kaupunkioppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus